





Švestková povidla vyrábíme ze švestek z Bavorova. Nenajdete v nic jiného než výtečné zralé švestky, žádné jablečné nebo řepné náhrady..
100% švestky pečeme v troubě několik hodin s cukrem, dokud nezískají krásnou povidlovou barvu. Poté je rozmixujeme a pro skvělou chuť přidáme skořici, kardamon a nesmí chybět ani troška našeho českému rumu. Můžete je použít do koláčů, naplnit s nimi knedlíky, rozmíchat je do skvělé povidlové omáčky nebo si je ráno přimíchat do jogurtu. A nebo je prostě jen pomaloučku sníst lžičkou....
Více informacíPečlivě vybíráme nebo sami vyrábíme každý produkt v naší nabídce
Produkty, které vyrábíme u nás, máme téměř vždy skladem
Veškerý sortiment e-shopu si můžete prohlédnout a koupit u nás v Kašperských Horách
Nejste si jisti výběrem nebo se chcete na něco zeptat, napište nebo zavolejte
Švestky, které zrají na stromech v našem regionu, vypeckujeme a pomalu pečeme v troubě, a na závěr rozmixujeme do hladky. Konzistenci upravujeme pouze odpařováním tekutiny. Překvapí vás jen mírně sladká krásně vyvážená švestková chuť, na rozdíl od běžně dostupných povidel nepřidáváme jablka ani jiné ovoce. Naše pečené švestky můžete využít jako základ švestkové omáčky ke zvěřině nebo k vepřové panence.